Bij ons is het gras áltijd groen

Vacatures in de kunstgrasindustrie

Werken bij TenCate Grass

Kom je werken bij ons, dan help je mee aan het produceren van kunstgrascomponenten en -systemen. Deze worden ingezet voor voetbal-, hockey- en andere sportvelden en landscaping waar natuurlijk gras te kwetsbaar is. Omdat wij wereldwijde marktleider zijn, heb je met jouw werk écht impact. Samen dragen wij bij aan gezondheid, beweging en sociaal welzijn.

Zo voel je je thuis bij TenCate Grass

Dat wordt steeds belangrijker, het is een groeimarkt. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat onze medewerkers groeien. Vijf eigenschappen zijn daarvoor erg belangrijk: leerbaarheid, behendigheid, nieuwsgierigheid, de drive om te slagen en vakvolwassenheid. Herken je jezelf hierin? Dan voel je je helemaal thuis bij TenCate Grass en groei je met ons mee. 

We groeien

Op dit moment bestaat onze groep, naast de productiebedrijven van vezels, geweven kunstgras en kunstgrascarpet backing, uit een in omvang groeiend aantal bedrijven voor systeemontwikkeling, marketing en realisatie. We produceren en leveren vanuit een drietal locaties in Dubai, Verenigde Staten en Nederland. Je komt te werken in Nijverdal, “de parel van het Oosten”.

Vijf eigenschappen om te groeien bij TenCate Grass: leerbaarheid, behendigheid, nieuwsgierigheid, de drive om te slagen en vakvolwassenheid

Lijkt het werken bij TenCate Grass je leuk, maar staat jouw functie hier niet tussen of start je liever in een rol als productiemedewerker of aankomend operator? Neem dan contact op met Tempo-Team door te bellen naar 020-5320763 of te mailen naar tencategrass@tempo-team.nl en wie weet kan jij dan alsnog aan de slag bij één van de mooiste bedrijven in Nijverdal.

 

TenCate Grass aanvaardt geen ongevraagde hulp van intermediairs/uitzendbureaus of andere derden voor deze vacatures. Toegestuurde cv’s (in welke vorm dan ook) door genoemde partijen aan enige medewerker van TenCate Grass zonder geldige schriftelijke zoekopdracht van TenCate Grass HR worden beschouwd als publieke informatie. Er zal aan genoemde partijen geen vergoeding zijn verschuldigd in geval een kandidaat wordt aangenomen van wie ongevraagd het cv en/of andere gegevens zijn toegestuurd.

Work hard and play hard, en bij voorkeur op ons eigen gemaakte speelveld!