Bij ons is het gras áltijd groen

Vacatures in de kunstgrasindustrie

Werken bij TenCate Grass

Kom je werken bij ons, dan help je mee aan het produceren van kunstgrascomponenten en -systemen. Deze worden ingezet voor voetbal-, hockey- en andere sportvelden en landscaping waar natuurlijk gras te kwetsbaar is. Omdat wij wereldwijde marktleider zijn, heb je met jouw werk écht impact. Samen dragen wij bij aan gezondheid, beweging en sociaal welzijn.

Zo voel je je thuis bij TenCate Grass

Dat wordt steeds belangrijker, het is een groeimarkt. Daarom vinden wij het ook belangrijk dat onze medewerkers groeien. Vijf eigenschappen zijn daarvoor erg belangrijk: leerbaarheid, behendigheid, nieuwsgierigheid, de drive om te slagen en vakvolwassenheid. Herken je jezelf hierin? Dan voel je je helemaal thuis bij TenCate Grass en groei je met ons mee. 

We groeien

Op dit moment bestaat onze groep, naast de productiebedrijven van vezels, geweven kunstgras en kunstgrascarpet backing, uit een in omvang groeiend aantal bedrijven voor systeemontwikkeling, marketing en realisatie. We produceren en leveren vanuit een drietal locaties in Dubai, Verenigde Staten en Nederland. Je komt te werken in Nijverdal, “de parel van het Oosten”.

Vijf eigenschappen om te groeien bij TenCate Grass: leerbaarheid, behendigheid, nieuwsgierigheid, de drive om te slagen en vakvolwassenheid

Work hard and play hard, en bij voorkeur op ons eigen gemaakte speelveld!