Elektrotechnisch monteurVacature Elektrotechnisch monteur

Ben jij een pietje-precies als het gaat om het installeren en onderhouden van machines en installaties? Ben jij altijd nieuwsgierig om iets nieuws te leren en werk je graag bij een wereldwijde marktleider in de groeimarkt van kunstgras? Dan word jij blij van deze functie bij TenCate Grass. Als elektrotechnisch monteur krijg je bij ons de ruimte om je te ontwikkelen in de moderne procesindustrie. 

Voor onze locatie Yarns zoeken we een resultaatgerichte, kwaliteitsbewuste, innovatieve

Elektrotechnisch monteur Dagdienst of 5 ploegendienst

die verantwoordelijk is voor het installeren van technische installaties en machines op mechanisch, elektrisch en elektronisch gebied.

Wat ga je doen?

Met jouw scherp analytisch vermogen zorg jij ervoor dat ons productieproces optimaal verloopt. Je installeert onze machines en installaties voor alle verschillende processen en je stelt ze in en uit bedrijf. Natuurlijk verzorg je ook het onderhoud, jouw nauwkeurigheid en besluitvaardigheid komen daarbij goed van pas. Want jij bent degene die reparaties, revisies en optimalisatie aan de productielijnen en installaties uitvoert en begeleidt. Net als het preventief en correctief onderhoud op elektrotechnisch en mechanisch gebied. Onverwachte situaties vind je geweldig, want daarbij komen jouw innovatieve skills pas goed tot z’n recht. 

Een verantwoordelijke functie, waarbij we ook van je verwachten dat je buiten kantoortijden bereikbaarheidsdiensten draait.

We zien graag dat je:

 • ondernemend en initiatiefrijk bent;
 • bent opgeleid als elektromonteur, minimaal MBO-4;
 • goed zelfstandig en binnen een team kunt functioneren; 
 • technisch inzicht hebt;
 • bereid bent om vakgerichte cursussen te volgen;
 • geen 9 tot 5 mentaliteit hebt;
 • goede kennis van de Nederlandse taal hebt;
 • kennis hebt van de Duitse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan in dagdienst met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Een inspirerende omgeving en een open cultuur, waarbij we samen optrekken om steeds beter te worden.
 • Marktconform salaris.
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Ten Cate Grass

Wij produceren kunstgrascomponenten en -systemen voor toepassingen als voetbal-, hockey- en andere sportvelden, evenals voor landscaping. Als wereldwijde marktleider creëren wij dus beleving en waarde op het gebied van gezondheid, beweging en sociaal welzijn. Dat wordt steeds belangrijker, het is een groeimarkt. Daarom bestaat onze groep, naast de productiebedrijven van vezels, geweven kunstgras en kunstgras backing, uit een in omvang groeiend aantal bedrijven voor systeemontwikkeling, marketing en realisatie. We produceren en leveren vanuit een drietal locaties in Dubai, Verenigde Staten en Nederland. Je komt te werken in Nijverdal, “de parel van het Oosten”. 

Solliciteren of meer informatie?

Vul hieronder het sollicitatieformulier in om direct te solliciteren. Binnen 2 werkdagen komen wij met een reactie op je sollicitatie. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via hrm@tencategrass.com. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kan contact opgenomen worden met Robert Raamsman (06-10593266 / r.raamsman@tencategrass.com), hoofd technische dienst Yarns.

Vacature elektrotechnisch monteur

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.