HR Adviseur 32 – 40 uur

Locatie: Nijverdal

Kom je werken bij ons, dan help je mee aan het produceren van kunstgrascomponenten en -systemen. Deze worden ingezet voor voetbal-, hockey- en andere sportvelden en landscaping waar natuurlijk gras te kwetsbaar is. Omdat wij wereldwijde marktleider zijn, heb je met jouw werk écht impact. Samen dragen wij bij aan gezondheid, beweging en sociaal welzijn.

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gedreven HR-adviseur
Wil jij werken in een sterk groeiend productiebedrijf met meer dan 100 jaar ervaring, ruim 320 medewerkers, verspreid over 3 vestigingen in Nijverdal?

Wat wordt er van je verwacht in deze functie?

Je bent onderdeel van de afdeling HR. Het team bestaat uit een hr-manager, hr-adviseur en een hr assistent. Samen werken wij voor de drie productiebedrijven van Thiolon, onderdeel van ten Cate Grass. Een zeer brede functie waarbij je zowel op tactisch en operationeel niveau, maar ook zeker kan bijdragen aan strategische vraagstukken.

 

Het betreft een brede functie, waarbij je met alle facetten van HR-vak te maken krijgt. Geen dag is hetzelfde. Van werving en selectie campagnes opzetten, tot automatisering van werkprocessen. Van verzuimgesprekken, of evaluatiegesprekken voeren, tot het leiden van projecten.

 

Wie zoeken we?

Als HR adviseur heb je bovenal hart voor de mensen, oprechte aandacht zit in je bloed.

Je bent in staat draagvlak te creëren en zoekt daarbij de samenwerking en de verbinding met je collega’s.

Ook projectmatig werken vind je prettig en je deinst er niet voor terug het voortouw te nemen.

Je bent praktisch ingesteld, gewoon doen!

Je bent daadkrachtig, zodat wij naar resultaten kunnen toewerken.

Vanzelfsprekend heb je een gericht HBO-werk en denkniveau

Een aantal jaren relevante ervaring is meegenomen!

 

Wat hebben wij je te bieden?
TenCate Grass biedt je een afwisselende en uitdagende baan in een boeiende branche met een open en positieve ‘can do’ sfeer. Plezier in je werk is de basis van goede resultaten. Je komt te werken in een enthousiast team dat zich verantwoordelijk voelt voor de werkzaamheden die we uitvoeren, waarin samenwerking en werkplezier voorop staan en er ruimte is voor eigen inbreng en visie. Daarnaast bieden we je:

* een passend salaris

*reiskostenvergoeding

*25 vakantiedagen en 19,5 ADV dagen (bij een fulltime dienstverband)

Interesse?

Stuur dan jouw CV met motivatie ter attentie van L. ten Kaate, naar: hrm@tencategrass.com.