HR manager TenCate Grass (Thiolon)

Locatie: Nijverdal - Bedrijfsonderdeel: Thiolon


In Nijverdal heeft TenCate Grass drie fabrieken waar verschillende producten gefabriceerd worden (yarns, backing en 3D geweven kunstgras). Deze fabrieken met ruim 300 medewerkers vormen jouw verantwoordelijkheidsgebied ten aanzien van HR -zaken. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gedreven, zelfstandige en assertieve HR Manager met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.

Ben jij dit en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in een dynamische en veranderende omgeving? Dan zijn wij de perfecte collega’s voor jou!

Wat bieden wij?
Een uitdagende baan waarin je je vakkennis en je persoonlijke aanpak kunt inzetten om een belangrijke bijdrage te leveren aan het realiseren van onze organisatiedoelen en ambities. Dit in een productieomgeving waar je ruimte krijgt je te ontwikkelen. Aangevuld met een marktconform salaris en passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wat wordt er van je verwacht in deze functie?
In deze functie word je op alle fronten uitgedaagd op HR-gebied, met name op het gebied van organisatie-ontwikkeling en verandermanagement. Een zelfstandige baan waarin je rechtstreeks rapporteert aan de Managing Director. In de rol van Business-partner werk je nauw samen met twee HR adviseurs aan wie je rechtstreeks leiding geeft. Ook de salaris- en personeelsadministratie valt onder jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast gaat in- en externe communicatie (Employer Branding) als domein bij HR ondergebracht worden, uitgevoerd door een communicatie professional. Functie-inhoudelijk werk je veel samen met de HR Manager van TenCate Grass Holding. In deze werkrelatie vind je je vakinhoudelijke sparringpartner.

Onze organisatie heeft de laatste jaren een transitie doorgemaakt. Voorheen onderdeel van een grote holding en nu uitgegroeid tot een zelfstandig functionerende organisatie, met alle bijbehorende HR specialisaties, systemen en tools in eigen beheer. Je bent onderdeel van het Management Team van TenCate Thiolon en je bent de kartrekker in de verdere organisatie ontwikkeling. Wij staan voor een bedrijfscultuur die te typeren is als continu-leren, veranderingsbereidheid, eigenaarschap, betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Ook de komende periode voorziet onze strategie in verdere modernisering van ons machinepark, optimalisering van werkprocessen en verdergaande digitalisering en robotisering.

Je geeft hier vorm aan door het management te adviseren en te ondersteunen bij de ontwikkeling van hun eigen afdelingen. Je bent een goede sparringpartner. Thema’s als leiderschap, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, programma’s voor change en continuous improvement zijn slechts enkele voorbeelden van zaken waarin jij een belangrijke rol speelt. Is dit de baan die je al een tijd zoekt en waarin je met jouw kennis, expertise en persoonlijkheid het verschil kunt gaan maken?

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?
➢ een HR professional pur sang
➢ een relevante afgeronde HBO/WO opleiding
➢ minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
➢ ervaring in een productieomgeving is een pré
➢ ervaring op het gebied van in- en externe communicatie inclusief Employer branding
➢ je beschikt over de volgende kerncompetenties: resultaatgerichtheid, ondernemerschap & initiatief en innovatief vermogen
➢ communicatief sterk, makkelijk in de omgang, een prettig persoon om mee samen te werken en je vindt werkplezier en humor belangrijk
➢ je kunt je makkelijk bewegen in alle lagen van de organisatie
➢ interesse in ons bedrijf en de bijbehorende processen
➢ goede kennis van het Nederlandse arbeidsrecht
➢ organisatietalent en accuratesse en je komt je afspraken na
➢ werken in een dynamische, veeleisende en veranderende omgeving daagt je uit
➢ flexibiliteit en het prettig vinden dat er ambitieuze doelen worden gesteld

Geïnteresseerd geraakt?
Herken je jezelf in wat wij vragen, aarzel dan niet en reageer dan door een mail te sturen met
motivatiebrief en CV t.a.v. Hans Peters via hrm@tencategrass.com