HR stagiair

Locatie: Nijverdal - Bedrijfsonderdeel: TenCate Grass


Voor het nieuwe schooljaar – vanaf september 2023  – zijn wij op zoek naar een HR stagiair (HBO HRM 3e of 4e jaars)

Wat wordt er van je verwacht in deze functie?

Tijdens de stage geef je administratieve en organisatorische ondersteuning aan de Group HR director (internationaal), het HR team + de Communications Manager van TenCate Grass Nijverdal.

Er is voldoende ruimte voor eigen initiatief en het sturen op jouw leerdoelen. De stagewerkzaamheden omvatten globaal de volgende: je krijgt te maken met o.a. instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers, verlof- en verzuimadministratie en je bent mede aanspreekpunt voor onze medewerkers.
We zijn als organisatie in ontwikkeling en zodoende kom je ook in aanraking met o.a. verandermanagement, opleiding en ontwikkeling, employer branding, recruitment en onboarding. Het is onze bedoeling om je een rol te geven bij diverse projecten. Daarnaast betrekken we je bij contacten met leidinggevenden, uitvoerende medewerkers en externe partijen waar we mee samenwerken.

Ben jij de Grasmaker in opleiding die ons gaat helpen om het gras nog groener te maken? Dan ben je:

  • Integer
  • Accuraat
  • Organisatiebewust
  • Flexibel
  • Digitaal zeer vaardig en je vindt het leuk om mee te denken over verbeteringen in systemen en werkprocessen.

Daarnaast heb je:

  • Een goede beheersing van de NL en EN taal
  • Goede beheersing van het Office pakket
  • Een hoge drive en pragmatische instelling

Nog één keer samengevat wat wij jou bieden

Een afwisselende stage in een HR team binnen een veranderende omgeving, met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheden binnen een moderne productieomgeving. Je krijgt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen en bij te dragen aan de verdere professionalisering van onze afdeling.

Informatie en solliciteren?

Vragen? Neem dan contact op met Monique Struik (Tel: 0548 633 384  of m.struik@tencategrass.com). Interesse? Mail je cv en motivatiebrief naar hrm@tencategrass.com.

Solliciteer direct!

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.