Mechatronica Monteur TD Backing – Dagdienst

Locatie: Nijverdal

Bij TenCate Grass zijn we allemaal Grassmakers. Van planning tot directie, van operator tot logistiek, we dragen allemaal dagelijks bij aan het maken van het beste, meest duurzame kunstgras dat er is. Zo zorgen we er samen voor dat mensen wereldwijd, onbeperkt kunnen sporten en spelen. En hoe gaaf is dat?


TenCate Grass in Nijverdal
In Nijverdal staan drie verschillende fabrieken voor het maken van kunstgras. Daar ontwikkelen en produceren we garens, backing en geweven kunstgrasmatten.

Voor onze Grassmakers in Nijverdal is het belangrijk dat we op een duurzame manier onze producten maken. Zo kunnen we namelijk garanderen dat het gebruik van onze producten écht onbeperkt wordt. Dus niet alleen doordat je ons kunstgras 24/7 kunt gebruiken, maar ook dat het zo geproduceerd is dat je het over 10 of 15 jaar optimaal kunt recyclen.


TenCate Grass Group
Als groep van bedrijven zitten we in de gehele waardeketen van sportvelden en kunstgras voor in tuinen. We maken dus garens en backings, maar hebben ook tientallen merken binnen onze groep die kunstgrasmatten produceren, aanleggen, onderhouden en recyclen. Hierdoor zijn we marktleider in de breedste zin van het woord; niet alleen door onze omvang, maar ook doordat we continu ontwikkelen, verbeteren en verduurzamen. Wat dit voor jou betekent? Dat er voor jou enorme groeimogelijkheden liggen binnen onze Group!

 

Voor onze backingfabriek in Nijverdal zijn we binnen onze Technische Dienst op zoek naar een Mechatronica monteur in dagdienst.


Wat houdt deze functie in voor jou?

Omdat jij super handig bent met techniek, zie je direct wat een machine of installatie nodig heeft om perfect te functioneren, of het nou gaat om besturingstechniek, elektrotechniek, mechanica, hydrauliek of pneumatiek. Je signaleert en analyseert elektrotechnische en mechanische storingen aan machines en installaties, en lost ze op.  Je realiseert technische wijzigingen t.b.v. proces- en productverbeteringen en je voert preventieve en curatieve onderhoudswerkzaamheden uit aan ons machinepark. Tevens stel je nieuwe productielijnen in werking, in samenwerking met collega’s. Je draagt zorg voor registratie en analyse van uitgevoerde werkzaamheden.

Dit alles met als doel om een maximale bijdrage te leveren aan de productie-efficiency.


Ben jij de Grassmaker die ons gaat helpen om het gras nog groener te maken?           

Dan ben je:

 • Een teamspeler
 • Nieuwsgierig
 • Veiligheidsbewust
 • Zelfstandig
 • Initiatiefrijk
 • Flexibel

Daarnaast heb je:

 • Uitstekende technische kennis en inzicht
 • (Enkele) jaren ervaring in een soortgelijke functie (of als starters de ambitie om veel te leren en je te ontwikkelen binnen de techniek).
 • MBO Mechatronica, Elektra Niveau 3 of een andere opleiding in techniek en de bereidheid een aanvullende opleiding te volgen
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift. Engels en Duits is een pré.
 • Een hands-on mentaliteit
 • Een drive om te slagen


Nog één keer samengevat wat wij jou bieden

Een uitdagende baan binnen een moderne productieomgeving, waar je ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen en een prima salaris, passend bij je kennis en ervaring.


Informatie en solliciteren?

Vragen? Neem dan contact op met Mark Overkempe (m.overkempe@tencategrass.com/06-22539851). Interesse? Mail je cv en motivatie naar Anita Maholetti hrm@tencategrass.com of solliciteer hieronder direct!

 

Solliciteer direct!

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.