Mechatronica monteurVacature Mechatronica monteur

Heeft techniek voor jou geen geheimen? Spoor jij dus zó de oorzaak voor een storing op en weet je óók hoe je die vervolgens oplost? Lever jij daarbij als mechatronica monteur graag een bijdrage aan het maken van een tof product, waardoor er over de hele wereld kan worden gesport: kunstgras? Duik dan eens in deze functie bij TenCate Grass. Onze markt groeit, groei jij met ons mee? 

Voor onze locatie Yarns zoeken we een resultaatgerichte, kwaliteitsbewuste, flexibele

Mechatronica monteur  5 -Plg

die samen met het team van 20 operators zorgt voor het perfect functioneren van onze technische installaties en machines op mechanisch, elektrisch en elektronisch gebied.

Wat ga je doen?

Je bent super handig met techniek, je ziet dus direct wat een machine of installatie nodig heeft om perfect te functioneren, of het nou gaat om besturingstechniek, elektrotechniek, mechanica, hydrauliek of pneumatiek. Zo signaleer en analyseer je elektrotechnische en mechanische storingen aan de machines en installaties en weet je storingen op te lossen.

Je voert technische wijzigingen t.b.v. proces- en productverbeteringen door. En je doet preventieve en curatieve onderhoudswerkzaamheden aan ons machinepark. Dit doe je binnen een productieteam in een 5 ploegenrooster. In het 5 ploegenrooster werk je 6 dagen achter elkaar in wisselende diensten en daarna ben je 4 dagen vrij.

We zien graag dat je:

 • analytisch, probleemoplossend, nauwkeurig en veiligheidsgericht bent; 
 • de opleiding MBO mechatronica niveau 3 hebt en enkele jaren werkervaring;
 • kennis hebt van PLC-techniek, pneumatiek en hydrauliek;
 • goed zelfstandig en binnen een team kunt functioneren; 
 • onder wisselende werkdruk kunt werken;
 • bereid bent om vakgerichte cursussen te volgen;
 • goede kennis van de Nederlandse taal hebt.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Een inspirerende omgeving en een open cultuur, waarbij we samen optrekken om steeds beter te worden.
 • Marktconform salaris.
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Ten Cate Grass

Wij produceren kunstgras componenten en -systemen voor toepassingen als voetbal-, hockey- en andere sportvelden, evenals voor landscaping. Als wereldwijde marktleider creëren wij dus beleving en waarde op het gebied van gezondheid, beweging en sociaal welzijn. Dat wordt steeds belangrijker, het is een groeimarkt. Daarom bestaat onze groep, naast de productiebedrijven van vezels, geweven kunstgras en kunstgras backing, uit een in omvang groeiend aantal bedrijven voor systeemontwikkeling, marketing en realisatie. We produceren en leveren vanuit een drietal locaties in Dubai, Verenigde Staten en Nederland. Je komt te werken in Nijverdal, “de parel van het Oosten”. 

Solliciteren of meer informatie?

Vul hieronder het sollicitatieformulier in om direct te solliciteren. Binnen 2 werkdagen komen wij met een reactie op je sollicitatie. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via hrm@tencategrass.com. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kan contact opgenomen worden met Robert Raamsman (06-10593266 / r.raamsman@tencategrass.com), hoofd technische dienst Yarns.

Vacature mechatronica monteur

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.