Operator 2 Scheerder – Backing

Locatie: Backing - Bedrijfsonderdeel: TenCate Grass Thiolon BV


TenCate Grass produceert kunstgrascomponenten en –systemen voor toepassingen als voetbal-, hockey- en andere sportvelden, evenals voor landscaping. De Grass-groep bestaat, naast de productiebedrijven van vezels, geweven kunstgras en carpet backing, uit een in omvang groeiend aantal bedrijven voor systeemontwikkeling, marketing en realisatie. TenCate Grass is wereldwijd marktleider in haar vakgebied.

In Nijverdal heeft TenCate Grass drie fabrieken waar verschillende producten gefabriceerd worden (yarns, backing, 3D weaving). Voor de locatie backing zijn we op zoek naar een Operator 2 Scheerder in  3 ploegendienst.

Wat wordt er van je verwacht in deze functie?

Je bent met een klein team verantwoordelijk voor het vervaardigen van kettingbomen voor gebruik in de weverij. Het werk wordt uitgevoerd in 3 ploegendienst en vindt plaats met behulp van 2 scheermachines en door middel van gestelde machine instelinstructies. Een onderdeel van je functie is ook het onderhoud verrichten aan de boomtruck en de scheermachines.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor deze functie. Bij voorkeur heb je ervaring met het scheerproces. Je hebt een hands-on mentaliteit en je bent resultaatgericht.

Hiernaast ben je kritisch ingesteld en denk je in mogelijkheden.

Daarnaast heb je of beschik je over:

  • De TenCate Grass kerncompetenties: Leerbaarheid, Behendigheid, Nieuwsgierigheid, Drive om te slagen en Vakvolwassenheid;
  • Minimaal MBO-2 niveau;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Bereidheid tot het volgen van (praktijk) opleidingen;
  • Bestand tegen ploegendienst en arbeid onder een wisselende werkdruk;
  • Heftruckcertificaat of bereid dit te behalen;
  • In staat om de bij de functie behorende fysieke inspanning goed te kunnen leveren.

Wat hebben wij je te bieden?

Een uitdagende baan binnen een productieomgeving waar je ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen.

Interesse?

Stuur dan voor 9 december a.s. jouw CV met motivatie t.a.v. Anita Maholetti naar hrm@tencategrass.com.
Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via hrm@tencategrass.com.

Voor inhoudelijke informatie over de vacature kan contact opgenomen worden met Mehmet Yuksel (06-23494602 / m.yuksel@tencategrass.com), Productie Manager / Plv. Manager Operations Backing.