Operator 3D Weaving (3-ploegendienst)Werk jij graag in een technische omgeving? Neem je graag initiatief en wil je daarbij ook jouw collega’s vooruit helpen? Heb jij een scherp oog voor kwaliteit? Check dan deze functie: perfect voor jou, want wij bieden je een baan als operator met veel ruimte voor ontwikkeling. Wat wij maken? Kunstgras. En daar is steeds meer vraag naar. Onze markt groeit, groei jij met ons mee? 

Voor onze locatie 3D Weaving zoeken we een enthousiaste, assertieve, oplettende

Operator Weverij 3-plg

die samen met het team van 12 operators ervoor zorgt dat onze productie perfect, kostenbewust en veilig verloopt.

Wat ga je doen?
Als operator binnen de afdeling weverij werk je in een team van zo’n 12 collega’s in een 3 ploegendienst. Je rapporteert aan de teamleider. Je bent op meerdere posities inzetbaar in het “creel” en op het weefgetouw. Omdat je resultaatgericht bent en sterk in je schoenen staat, ben jij voor ons van grote waarde bij verbeterprojecten. Jij voorziet ons van alle benodigde informatie, zodat we samen ons proces en onze producten naar een nog hoger niveau te brengen. Continu verbeteren, dat is voor jou de basis van je werk. De werkzaamheden van een operator kunnen fysiek zwaar zijn. Vaak loop je wel 10 kilometer per dag, een fitnessabonnement heb jij dus niet nodig!

We zien graag dat je:

 • een hands-on mentaliteit hebt en stevig in je schoenen staat;
 • resultaatgericht, kritisch, flexibel, proactief en initiatiefrijk bent;
 • verantwoordelijkheid laat zien voor wat je doet
 • denkt in mogelijkheden en anderen weet te beïnvloeden;
 • een technische of mechanische opleiding hebt op minimaal mbo-3 niveau hebt;
 • leiderschapsvaardigheden hebt;
 • een heftruckcertificaat hebt.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Een inspirerende omgeving en een open cultuur, waarbij we samen optrekken om steeds beter te worden.
 • Marktconform salaris.
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Ten Cate Grass
Wij produceren kunstgrascomponenten en -systemen voor toepassingen als voetbal-, hockey- en andere sportvelden, evenals voor landscaping. Als wereldwijde marktleider creëren wij dus beleving en waarde op het gebied van gezondheid, beweging en sociaal welzijn. Dat wordt steeds belangrijker, het is een groeimarkt. Daarom bestaat onze groep, naast de productiebedrijven van vezels, geweven kunstgras en carpet backing, uit een in omvang groeiend aantal bedrijven voor systeemontwikkeling, marketing en realisatie. We produceren en leveren vanuit een drietal locaties in Dubai, Verenigde Staten en Nederland. Je komt te werken in Nijverdal, “de parel van het Oosten”.

Solliciteren of meer informatie?
Vul hieronder het sollicitatieformulier in om direct te solliciteren. Binnen 2 werkdagen komen wij met een reactie op je sollicitatie. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via hrm@tencategrass.com. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kan contact opgenomen worden met Jeroen Nijhuis (06-30624371/ j.nijhuis@tencategrass.com) plantmanager 3D.

Solliciteer direct!

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.