Stage/afstudeeropdrachtenStage/Afstudeeropdrachten

Locatie: NL,  Nijverdal – Bedrijfsonderdeel: TenCate Grass

 

Bij TenCate Grass zijn we allemaal Grassmakers. Van planning tot directie, van operator tot logistiek, we dragen allemaal dagelijks bij aan het maken van het beste, meest duurzame kunstgras dat er is. Zo zorgen we er samen voor dat mensen wereldwijd, onbeperkt kunnen sporten en spelen. Hoe gaaf is dat?

 

TenCate Grass in Nijverdal
In Nijverdal worden, op drie verschillende productielocaties, zowel componenten voor kunstgras ontwikkeld en geproduceerd, als geweven kunstgrasmatten voor sport. In de twee grootste fabrieken maken we garens en backings, die samen een kunstgrasmat vormen. Voor onze Grassmakers in Nijverdal is het belangrijk dat we op een duurzame manier onze producten maken. Zo kunnen we namelijk garanderen dat het gebruik van onze producten écht onbeperkt wordt. Dus niet alleen dat je ons kunstgras 24/7 kunt gebruiken, maar ook dat het zo geproduceerd is dat je het over 10 of 15 jaar optimaal kunt recyclen.

TenCate Grass Group
Als groep van bedrijven zitten we in de gehele waardeketen van sportvelden en kunstgras voor in tuinen. We maken dus garens en backings, maar hebben ook tientallen merken binnen onze groep die kunstgrasmatten produceren, aanleggen, onderhouden en recyclen. Hierdoor zijn we marktleider in de breedste zin van het woord; niet alleen door onze omvang, maar ook doordat we continu ontwikkelen, verbeteren en verduurzamen. Wat dit voor jou betekent? Dat er voor jou enorme groeimogelijkheden liggen binnen onze Groep!

 

Op zoek naar een stage/afstudeeropdracht?
En ben jij nieuwsgierig, proactief, leerbaar en heb je een drive om te slagen? Neem dan contact met ons op door je gegevens hieronder achter te laten en wie weet mogen we je binnenkort begroeten als échte Grassmaker!

Heb je vragen over de mogelijkheden voor jou binnen TenCate Grass in Nijverdal? Neem dan contact op met onze HR-afdeling via hrm@tencategrass.com

Solliciteer direct!

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.