Supply Chain Planner – Nijverdal

Locatie: Nijverdal - Bedrijfsonderdeel: Supply Chain


Bij TenCate Grass zijn we allemaal Grasmakers. Van planning tot directie, van operator tot logistiek, we dragen allemaal dagelijks bij aan het maken van het beste, meest duurzame kunstgras dat er is. Zo zorgen we er samen voor dat mensen wereldwijd, onbeperkt kunnen sporten en spelen. En hoe gaaf is dat?

TenCate Grass in Nijverdal
In Nijverdal staan drie verschillende fabrieken voor het maken van kunstgras. Daar ontwikkelen en produceren we garens, backing en geweven kunstgrasmatten.

Voor onze Grasmakers in Nijverdal is het belangrijk dat we op een duurzame manier onze producten maken. Zo kunnen we namelijk garanderen dat het gebruik van onze producten écht onbeperkt wordt. Dus niet alleen doordat je ons kunstgras 24/7 kunt gebruiken, maar ook dat het zo geproduceerd is dat je het over 10 of 15 jaar optimaal kunt recyclen.

TenCate Grass Group
Als groep van bedrijven zitten we in de gehele waardeketen van sportvelden en kunstgras voor in tuinen. We maken dus garens en backings, maar hebben ook tientallen merken binnen onze groep die kunstgrasmatten produceren, aanleggen, onderhouden en recyclen. Hierdoor zijn we marktleider in de breedste zin van het woord; niet alleen door onze omvang, maar ook doordat we continu ontwikkelen, verbeteren en verduurzamen. Wat dit voor jou betekent? Dat er voor jou enorme groeimogelijkheden liggen binnen onze Group!

 

Ter versterking van het Supply Chain Team zijn wij op zoek naar een Supply Chain Planner.

Wat wordt er van je verwacht in deze functie?

Je bent in deze functie de directe connectie tussen de afdelingen Operations en Sales. Je vertaalt de sales forecast naar een hoofdproductieplan. Vanuit deze basis maak je de vertaalslag naar een voortschrijdende planning, zodanig dat de beschikbare productiecapaciteit optimaal wordt ingezet en aansluit bij de verkoopvraag met inachtneming van de vooraf vastgestelde voorraadniveaus.

Op dagelijks niveau wordt de productieplanning opgevolgd en heb je afstemming met Operations en Sales. Uiteraard krijg je hier te maken met de hedendaagse dynamiek van beschikbare grondstoffen en personeel. Aan de hand van de planning wordt de grondstoffenbehoefte bepaald. Jij bent verantwoordelijk voor het afroepen en tijdig op voorraad hebben van alle benodigde materialen.

Indien er moet worden afgeweken van de planning, ben jij degene die hierover de afdeling Sales en Operations informeert. Jij bent degene die, in overleg met de genoemde afdelingen, de nodige creativiteit aan de dag legt om te zoeken naar het beste alternatief.

Een ander belangrijk onderdeel van de functie is het bewaken van voorraadniveaus van halffabricaten en eindproducten op eigen en externe locaties (consignatie).

We werken met het ERP systeem Microsoft Dynamics Navision. Een onderdeel van de administratieve taken is het aanmaken van nieuwe artikelen, BOM’s en routings. Tevens wordt er van je verwacht dat je in staat bent om de benodigde overzichten en rapportages te genereren vanuit dit ERP-pakket.

Ben jij de Grasmaker die ons gaat helpen om het gras nog groener te maken? Dan:

  • Heb je een hands-on mentaliteit
  • Sta je stevig in je schoenen
  • Krijg je energie van een dynamische omgeving.
  • Heb je als analytisch ingesteld persoon het vermogen om in mogelijkheden te denken en het zoeken naar continue verbeteringen moet van nature in je zitten.

Daarnaast heb je:

  • een afgeronde HBO opleiding richting Technische Bedrijfskunde / Logistiek Management of door ervaring verkregen gelijkwaardig niveau
  • werkervaring binnen de Logistiek in (bij voorkeur) een productie gerelateerde omgeving
  • kennis en/of ervaring met ERP-applicaties
  • goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden (Nederlands, Engels)

Nog één keer samengevat wat wij jou bieden

Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheden binnen een moderne productieomgeving, waarbinnen je ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen.

Informatie en solliciteren?

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Frederik Alink, Manager Logistics (Tel: +31 6 81789465, E-mail: f.alink@tencategrass.com). Om in aanmerking te komen voor deze vacature, vragen wij je om een cv en een motivatiebrief te mailen naar onze HR-afdeling via hrm@tencategrass.com

Solliciteer direct!

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.

 

Supply Chain Planner – Nijverdal