Teamleider Technische Dienst – Yarns

Locatie: Nijverdal


Bij TenCate Grass zijn we allemaal Grassmakers.
Van planning tot directie, van operator tot logistiek, we dragen allemaal dagelijks bij aan het maken van het beste, meest duurzame kunstgras dat er is. Zo zorgen we er samen voor dat mensen wereldwijd, onbeperkt kunnen sporten en spelen. En hoe gaaf is dat?


TenCate Grass in Nijverdal
In Nijverdal staan drie verschillende fabrieken voor het maken van kunstgras. Daar ontwikkelen en produceren we garens, backing en geweven kunstgrasmatten.

Voor onze Grassmakers in Nijverdal is het belangrijk dat we op een duurzame manier onze producten maken. Zo kunnen we namelijk garanderen dat het gebruik van onze producten écht onbeperkt wordt. Dus niet alleen doordat je ons kunstgras 24/7 kunt gebruiken, maar ook dat het zo geproduceerd is dat je het over 10 of 15 jaar optimaal kunt recyclen.


TenCate Grass Group
Als groep van bedrijven zitten we in de gehele waardeketen van sportvelden en kunstgras voor in tuinen. We maken dus garens en backings, maar hebben ook tientallen merken binnen onze groep die kunstgrasmatten produceren, aanleggen, onderhouden en recyclen. Hierdoor zijn we marktleider in de breedste zin van het woord; niet alleen door onze omvang, maar ook doordat we continu ontwikkelen, verbeteren en verduurzamen. Wat dit voor jou betekent? Dat er voor jou enorme groeimogelijkheden liggen binnen onze Group!

 

 

Voor onze garenfabriek in Nijverdal zijn we op zoek naar een Teamleider Technische Dienst.


Wat houdt deze functie in voor jou?

Je bent verantwoordelijk voor de operationele aansturing van 11 collega’s binnen de afdeling Technische Dienst van de locatie Yarns. Je plant en verdeelt alle herstel- en  onderhoudswerkzaamheden, verstrekt opdrachten en houdt toezicht op de kwalitatief goede en tijdige uitvoering hiervan. In de soms hectische dynamiek van ons proces hou jij het overzicht en communiceer je duidelijk met de andere afdelingen.

In deze rol heb jij, als Teamleider TD bij Yarns, een grote impact op machine-technische ontwikkelingen en de verbetering van ons productieproces. Je draagt zorg voor het verhelpen van installatietechnische storingen en bereid de werkzaamheden en uitvoering van revisies, onderhoud en reparaties voor.

Maar je hebt ook aandacht voor de collega’s in je team. Het is aan jou om deze optimaal in hun kracht te zetten en te motiveren. Je begeleidt (nieuwe) medewerkers, stuurt bij waar nodig en regelt eventuele trajecten in geval van ziekte. Jaarlijks houd je een functioneringsgesprek met alle medewerkers binnen jouw verantwoordelijkheidsgebied. Algemene administratieve taken en rapportage werkzaamheden zijn onderdeel van de functie.

Dit alles met als doel om een maximale bijdrage te leveren aan de productie-efficiency.


Ben jij de Grassmaker die ons gaat helpen om het gras nog groener te maken?
Dan ben je:

  • Een teamspeler
  • Iemand die zichzelf en collega’s graag wil laten ontwikkelen
  • Veiligheidsbewust
  • Zelfstandig
  • Nauwkeurig
  • Stressbestendig en een hands-on mentaliteit

Daarnaast heb je:

  • MBO werk- en denk niveau, MBO niveau 4 (afgeronde technische opleiding)
  • Uitstekende technische kennis en inzicht
  • (Enkele) jaren ervaring in een soortgelijke (leidinggevende) functie
  • Een drive om te slagen


Nog één keer samengevat wat wij jou bieden

Een uitdagende baan binnen een moderne productieomgeving, waar je ruimte krijgt jezelf verder te ontwikkelen en een prima salaris, passend bij je kennis en ervaring.


Informatie en solliciteren?

Vragen? Neem dan contact op met Mark Overkempe (m.overkempe@tencategrass.com of 0622539851). Interesse? Mail je cv en motivatie naar Iris Verstrepen via hrm@tencategrass.com.

Solliciteer direct!

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.