Open sollicitatie: word Grassmaker!Locatie: Nederland – Nijverdal

Bedrijfsonderdeel: TenCate Grass

Bij TenCate Grass zijn we allemaal Grassmakers. Van planning tot directie, van operator tot logistiek, we dragen allemaal dagelijks bij aan het maken van het beste, meest duurzame kunstgras dat er is. Zo zorgen we er samen voor dat mensen wereldwijd, onbeperkt kunnen sporten en spelen. En hoe gaaf is dat?


TenCate Grass in Nijverdal

In Nijverdal staan drie verschillende fabrieken voor het maken van kunstgras. Daar ontwikkelen en produceren we garens, backing en geweven kunstgrasmatten.

Voor onze Grassmakers in Nijverdal is het belangrijk dat we op een duurzame manier onze producten maken. Zo kunnen we namelijk garanderen dat het gebruik van onze producten écht onbeperkt wordt. Dus niet alleen doordat je ons kunstgras 24/7 kunt gebruiken, maar ook dat het zo geproduceerd is dat je het over 10 of 15 jaar optimaal kunt recyclen.


TenCate Grass Group

Als groep van bedrijven zitten we in de gehele waardeketen van sportvelden en kunstgras voor in tuinen. We maken dus garens en backings, maar hebben ook tientallen merken binnen onze groep die kunstgrasmatten produceren, aanleggen, onderhouden en recyclen. Hierdoor zijn we marktleider in de breedste zin van het woord; niet alleen door onze omvang, maar ook doordat we continu ontwikkelen, verbeteren en verduurzamen. Wat dit voor jou betekent? Dat er voor jou enorme groeimogelijkheden liggen binnen onze Group!

About TenCate Grass

Ben jij de Grassmaker die ons gaat helpen om het gras nog groener te maken? Dan ben je:

  • Een collegiale teamspeler
  • Een initiatiefnemer
  • Toekomstgericht

Daarnaast heb je:

  • Drive om te slagen
  • Veel enthousiasme


Informatie en solliciteren?

Vragen over werken bij TenCate Grass? Neem dan contact op met Monique Struik (0588-633 944 of m.struik@tencategrass.com). Wil je een open sollicitatie sturen? Mail je cv en motivatiebrief naar hrm@tencategrass.com of vul het contactformulier hieronder in.

Solliciteer direct!

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.