Operator weverij (3-ploegendienst)Werk jij graag in een technische omgeving? Wil je graag doorgroeien en daarbij ook jouw collega’s vooruit helpen? Heb jij een scherp oog voor kwaliteit? Check dan deze functie: perfect voor jou, want als operator worden jouw kwaliteiten bij ons zeer gewaardeerd. Wat wij maken? Kunstgras. En daar is steeds meer vraag naar. Onze markt groeit, groei jij met ons mee? 

Voor onze locatie Backing zoeken we een resultaatgerichte, stressbestendige, oplettende

Operator Weverij 3-plg

die samen met het team van 12 operators ervoor zorgt dat onze productie perfect, kostenbewust en veilig verloopt.

Wat ga je doen?
Als operator binnen de afdeling weverij werk je in een team van zo’n 12 collega’s in een 3 ploegendienst. Je draagt zorg voor de bediening van de weefmachines die spanningsvrije weefsels maken. Deze weefsel worden ingezet als outdoor backing, daarnaast is een deel van de productie bestemd voor de weg en waterbouw. Je bent bedreven in het signaleren van afwijkingen in het productieproces en je let daarbij op kwalitatieve en kwantitatieve specificaties. De werkzaamheden van een operator kunnen fysiek zwaar zijn. Vaak loop je wel 10 kilometer per dag, een fitnessabonnement heb jij dus niet nodig!

Je pikt nieuwe dingen snel op, dus je begint in de functie meteen met het leren kennen en beheersen van het weefproces. Jouw technisch inzicht komt ook goed van pas, want je denkt mee en hebt waar devolle input.

We zien graag dat je:

 •  initiatiefrijk, flexibel, innovatief en nauwkeurig bent;
 • een werk- en denkniveau op mbo-3 hebt;
 • technisch inzicht hebt;
 • goed zelfstandig en binnen een team kunt functioneren;
 • jezelf goed mondeling en schriftelijk kunt uitdrukken;
 • bereid bent om vakgerichte cursussen te volgen;
 • de Nederlandse taal uitstekend beheerst.

 Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Een inspirerende omgeving en een open cultuur, waarbij we samen optrekken om steeds beter te worden.
 • Marktconform salaris.
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Ten Cate Grass
Wij produceren kunstgrascomponenten en -systemen voor toepassingen als voetbal-, hockey- en andere sportvelden, evenals voor landscaping. Als wereldwijde marktleider creëren wij dus beleving en waarde op het gebied van gezondheid, beweging en sociaal welzijn. Dat wordt steeds belangrijker, het is een groeimarkt. Daarom bestaat onze groep, naast de productiebedrijven van vezels, geweven kunstgras en carpet backing, uit een in omvang groeiend aantal bedrijven voor systeemontwikkeling, marketing en realisatie. We produceren en leveren vanuit een drietal locaties in Dubai, Verenigde Staten en Nederland. Je komt te werken in Nijverdal, “de parel van het Oosten”.

Solliciteren of meer informatie?
Vul hieronder het sollicitatieformulier in om direct te solliciteren. Binnen 2 werkdagen komen wij met een reactie op je sollicitatie. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via hrm@tencategrass.com. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kan contact opgenomen worden met Mehmet Yuksel (06-23494602 / m.yuksel@tencategrass.com) Productiemanager Weverij Backing.

Solliciteer direct!

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.