Operator (5 ploegendienst)Vacature operator

Natuurlijk ken jij 6S en andere verbetertechnieken! Ben jij die aanpakker die niet graag stil zit? En denk je graag mee om je werk handiger of sneller te doen? Pak deze functie dan met beide handen aan en groei bij ons door van operator naar operator 1! Bij TenCate Grass werk je mee aan het produceren van kunstgras: samen zorgen we ervoor dat de hele wereld kan sporten.

Voor onze locatie Yarns zoeken we een zelfstandige, stressbestendige, oplettende

Operator 1  5-Ploegendienst

die samen met het team van 25 operators ervoor zorgt dat onze productie perfect, kostenbewust en veilig verloopt.

Wat ga je doen?

Met jouw scherpe blik en kijk op techniek beheers je de processen en kun je de lijn voorbereiden. Waar nodig stuur je deze processen bij om aan de eisen te voldoen, je voert de benodigde testen uit om dit te checken. Zijn er problemen, dan heb jij dat direct in de gaten en je vindt het leuk om ze ook meteen op te lossen. Doen we proefproducties, dan ben jij voor ons van onschatbare waarde omdat jij meedenkt en de benodigde input geeft. Om dezelfde reden ben jij ook vaak degene die verbetertrajecten voorstelt, bijvoorbeeld als het gaat om digitalisering van het machinepark en uitbreiding van rapportagemogelijkheden. Dit doe je binnen een productieteam in een 5 ploegenrooster. In het 5 ploegenrooster werk je 6 dagen achter elkaar in wisselende diensten en daarna ben je 4 dagen vrij.

Je begint deze functie als operator en na een inwerkperiode wil je graag doorgroeien naar de functie operator 1. Je bent dan lijnverantwoordelijk en je stuurt een klein team vaktechnisch aan. Natuurlijk ondersteunen en motiveren we je hierbij volop en krijg je van ons een interne theorie- en praktijkopleiding van 6 tot 9 maanden, die je met een examen afsluit.

We zien graag dat je:

 • initiatiefrijk, flexibel en nauwkeurig bent; 
 • minimaal een werk en denkniveau op MBO 3 hebt;
 • de fysieke inspanning die bij deze functie hoort prima kunt leveren;
 • een klein team van maximaal 5 mensen vaktechnisch kunt aansturen;
 • graag werkt met digitale systemen en dat je rapportages kunt interpreteren;
 • technisch inzicht hebt;
 • goed zelfstandig en binnen een team kunt functioneren; 
 • jezelf goed mondeling en schriftelijk kunt uitdrukken;
 • bereid bent om vakgerichte cursussen te volgen;
 • de Nederlandse taal uitstekend beheerst.

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan met veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.
 • Een inspirerende omgeving en een open cultuur, waarbij we samen optrekken om steeds beter te worden.
 • Marktconform salaris.
 • Passende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over Ten Cate Grass

Wij produceren kunst grascomponenten en -systemen voor toepassingen als voetbal-, hockey- en andere sportvelden, evenals voor landscaping. Als wereldwijde marktleider creëren wij dus beleving en waarde op het gebied van gezondheid, beweging en sociaal welzijn. Dat wordt steeds belangrijker, het is een groeimarkt. Daarom bestaat onze groep, naast de productiebedrijven van vezels, geweven kunstgras en kunstgras backing, uit een in omvang groeiend aantal bedrijven voor systeemontwikkeling, marketing en realisatie. We produceren en leveren vanuit een drietal locaties in Dubai, Verenigde Staten en Nederland. Je komt te werken in Nijverdal, “de parel van het Oosten”. 

Solliciteren of meer informatie?

Vul hieronder het sollicitatieformulier in om direct te solliciteren. Binnen 2 werkdagen komen wij met een reactie op je sollicitatie. Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via hrm@tencategrass.com. Voor inhoudelijke informatie over de vacature kan contact opgenomen worden met Kokcal Sedef (06-23494310 / k.sedef@tencategrass.com) of Mehmet Katirci (06-82804041/m.katirci@tencategrass.com), Teamleiders Yarns.

Vacature operator

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.