Research Technology Leader – Backing

Locatie: Nijverdal - Backing - Bedrijfsonderdeel: Thiolon


TenCate Grass produceert kunstgrascomponenten en –systemen voor toepassingen als voetbal-, hockey- en andere sportvelden, evenals voor landscaping. De Grass-groep bestaat, naast de productiebedrijven van vezels, geweven kunstgras en carpet backing, uit een in omvang groeiend aantal bedrijven voor systeemontwikkeling, marketing en realisatie. TenCate Grass is wereldwijd marktleider in haar vakgebied.

In Nijverdal heeft TenCate Grass drie fabrieken waar verschillende producten gefabriceerd worden (yarns, backing, 3D weaving). Voor de locatie backing zijn we op zoek naar een Research & Technology Leader.

Wat wordt er van je verwacht in deze functie?

Je rapporteert in deze functie aan de R&D/Technology Manager, maar in de praktijk ben je de “rechterhand” van de Manager Operations van de productie locatie, voor alles wat te maken heeft met het product, het productieproces en de kwaliteit. De Technology Leader stuurt de medewerkers van de afdeling Technology aan en zorgt ervoor dat alle taken binnen de afdeling goed en tijdig worden uitgevoerd. Tevens ben je de verbinding tussen de afdeling Technology en de overige afdelingen binnen de organisatie en onderhoud je contacten met klanten en leveranciers.

Wie zoeken we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste, assertieve collega voor deze rol. Je hebt een hands-on mentaliteit, je bent resultaatgericht en staat stevig in je schoenen. Je bent in staat om anderen te beïnvloeden en te overtuigen, neemt initiatief en laat verantwoordelijkheid zien voor hetgeen je doet. Hiernaast ben je kritisch ingesteld en denkt in mogelijkheden. Daarnaast heb je of beschik je over:

  • minimaal HBO niveau
  • leiderschapsvaardigheden
  • een verbeteringsgerichte instelling
  • een nieuwsgierige en vernieuwende instelling
  • een flexibele en proactieve instelling

Wat hebben wij je te bieden?

Een uitdagende baan met veel ruimte voor ontwikkeling, eigen initiatief en verantwoordelijkheden, binnen een dynamische, ambitieuze en plezierige productieomgeving.

Interesse?

Stuur dan jouw CV met motivatie ter attentie van Anita Maholetti naar hrm@tencategrass.com.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via hrm@tencategrass.com.

Voor inhoudelijke informatie over de vacature kan contact opgenomen worden met Niels Kolkman (06-27372483 / n.kolkman@tencategrass.com), R&D manager.

Solliciteer direct!

"*" indicates required fields

Geslacht*
Naam*
Max. file size: 8 MB.